• Anti Covid 19

Spitalul Municipal Săcele se simte în siguranță vaccinat!

Pandemia de COVID-19 este în mijlocul valului 4, cu numeroase cazuri de infectare, cu forme severe de afectare pulmonară atât la pacienții tineri, fără patologii asociate, cât și la cei cu multiple comorbidități.

?????????? ????-?????-??, cu oricare dintre vaccinurile disponibile pe piața europeană, este singura soluție pentru limitarea ratei infectărilor. Cu ajutorul vaccinului ne protejăm pe noi, familia, prietenii și ne menținem în viață bunicii, având speranța că vom reveni la normalitatea pe care o știam cu toții!

Medici, asistente, infirmiere, colegi ne-au murit pe „frontul” de luptă împotriva acestei boli necruțătoare. În secțiile de ATI medicii și pacienții au ars la propriu, iar alții s-au epuizat muncind pentru aproapele lor. Populația trebuie să se informeze corect din surse medicale oficiale, să înțeleagă, să se vaccineze și să se protejeze pentru a opri acest proces de infectare!

Vaccinul anti-COVID-19 este ???????, ?????????? și reprezintă ??????? ????̆ ???????̆ de luptă în contextul pandemiei. Pentru noi, sănătatea tuturor contează!
______________________________________

Spitalul Municipal Săcele vă pune vaccinul anti-COVID-19 la dispoziție în Centrul de Vaccinare aflat pe Aleea Episcop Popeea nr. 20.

Pentru programări puteți apela numărul de telefon 0368.730.248 sau vă puteți prezenta direct la centru, de luni până sâmbătă inclusiv, în intervalul orar 08:00 – 15:00.
______________________________________
Întrucât dorim sa venim in întâmpinarea dumneavoastra doar cu informații utile, va informam ca începând cu data de 19.01.2022 tariful pentru investigatia de anticorpi anti Sars-CoV-2 este de 100 lei/investigație.

  • Detecția de anticorpi anti Sars-CoV-2 se realizează in cadrul Spitalului.
  • Rezultatele vor fi emise in 7-10 zile.
  • Recoltarea se face atat in Spital cat si in policlinica.